• Ft

Társ a hosszú úton

Gyári Kinézetű android multimédia

Új BMW Gyári Kinézetű android multimédia

5 éve Németországban dolgozom. Egy 2002-es évjáratú BMW 320D autóm van. Ezzel szoktam megtenni a Budapest-Berlin távot, valamint 3 magyar munkatársammal. Jól összeszokott banda vagyunk, Tamást gyermekkorom óta ismerem. Ő szokott a jobb egyben mellettem ülni és az unalmasabb órákban a gyári bmw autórádiót tekergetni legnagyobb örömömre.

Múlt hónapban rendeltem az autohifidvd.hu-ról egy androidos BMW E46 márka specifikus autóhifit. Hamar beérkezett és Monoron az egyik szerelő ismerősöm hiphopp beszerelte. Az itthon töltött hétvégénk végével felvettem megszokott útitársaim, akik csakhamar észrevették az új autóhifit az autóban amelynek 7 colos érintőkijelzője pompázott az egyébként is szép műszerfal közepén. Tamás első mondata ez volt: “Innye a mindenit, ez jóféle!”

Mindannyian szeretjük a Bud Spencer és Terence Hill közös filmjeit, így felmásoltam kettő kedvencem a micro sd kártyámra és beizzítottam az autóhifibe. Mikor átszeltük a magyar határt Németország felé, mondtam a srácoknak, hogy van egy meglepetésem a számukra. Filmnézés következett! Ami a BMW hangszóróin igen élvezetes volt, valamint az autóhifi elhelyezkedése a BMW műszerfalán pont mindenkinek kellemesen nézhető. Bud Spencerék szórták a pofonokat, a barátaim szórakoztak én pedig lazábban gyűrtem a kilómétereket a bömösömmel. Állat volt:)

Berlinben kipróbáltam a GPS navigációt ami az ajándék micro sd kártyán volt teljes európa térképpel és azt mondhatom, hogy baró.

Cirka 125.000ft-ért kaptam egy gyors és szép BMW márka specifikus autóhifit, mely bőven megéri a pénzét.

Ajánlom mindenkinek a weboldalatokat és köszönöm a gyors postázást.

Minden jót,

Peti

Add Your Comment

Magyarország Elsőszámú AutóHifi Partnere

*Gyári kinézetű Autós Multimédia verhetetlen áron, akkor a www.autohifidvd.hu a legjobb választás.*